Makelaars in Malden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Malden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Malden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Malden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Malden-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Malden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Malden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
 • Aantal transacties 76
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Malden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Malden

In Malden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 449.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 53.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Malden.

Bij de verkoop van een huis in Malden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 449.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Malden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Malden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 436.000.

Het meest voorkomende energielabel in Malden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Malden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Malden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Malden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Malden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kolmeijer makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Malden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Malden.

Populaire buurten in Malden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Malden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Malden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Malden-Oost

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  50
 • 2. Malden-West

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 416.000
  Woningen verkocht
  19
 • 3. Verspreide huizen Malden

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Kluis

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Malden

In Malden zijn de afgelopen maand 76 woningen verkocht. Makelaar Kolmeijer makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Malden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lierseweg 1 A Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 1.050.000
Heiweg 20 Gaby Payens Makelaars € 975.000
Windvleugel 25 Hestia makelaars & taxateurs € 895.000
Windvleugel 15 Hestia makelaars & taxateurs € 795.000
Kroonsingel 57 Level2 Makelaars € 785.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Malden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Malden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Malden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Malden.

Wat kost een makelaar in Malden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Malden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Malden van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Malden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Malden zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Malden?

+

De meest verkopende makelaar van Malden is Kolmeijer makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Malden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Malden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Malden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Malden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!