Amak Lieberwirth Makelaars

Amak Lieberwirth Makelaars is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Amak Lieberwirth Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Amak Lieberwirth Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Amak Lieberwirth Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Amak Lieberwirth Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 101.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Amak Lieberwirth Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Amak Lieberwirth Makelaars verkoopt

Amak Lieberwirth Makelaars is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Amak Lieberwirth Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Amak Lieberwirth Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Mook 4 € 393.000
Nijmegen 4 € 265.000
Malden 3 € 406.000
Heijen 1 € 299.000
Gennep 1 € 258.000

Type woningen die Amak Lieberwirth Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Amak Lieberwirth Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Amak Lieberwirth Makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
27%
tussenwoning
27%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
maisonnette
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amak Lieberwirth Makelaars

Wat kost Amak Lieberwirth Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Amak Lieberwirth Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Amak Lieberwirth Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Amak Lieberwirth Makelaars actief?

+

Amak Lieberwirth Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Mook, Nijmegen, Malden, Heijen en Gennep.

In welk prijssegment is Amak Lieberwirth Makelaars actief?

+

Amak Lieberwirth Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Amak Lieberwirth Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Amak Lieberwirth Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!