Makelaars in Lent

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lent, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Lent. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lent helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lent.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lent zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lent afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 85
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lent
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lent

In Lent is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 486.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lent.

Bij de verkoop van een huis in Lent is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 486.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lent. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lent weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 513.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lent is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lent. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lent

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lent? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lent. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Disveld Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lent, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lent.

Populaire buurten in Lent

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lent? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lent. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lent

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  85

Top 5 woningen verkocht in Lent

In Lent zijn de afgelopen maand 85 woningen verkocht. Makelaar Disveld Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lent.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Laauwikstraat 40 BURGERS MAKELAARDIJ € 1.575.000
Oasisstraat 13 Hans Janssen Makelaars € 975.000
Griftdijk Noord 25 Makelaarsland € 950.000
Lavinia Fontanahof 13 InBeeld Makelaardij € 895.000
Leonardo da Vincistraat 41 Makelaarsland € 800.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lent

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lent?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Lent. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lent.

Wat kost een makelaar in Lent?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lent is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lent van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lent?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lent zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lent?

+

De meest verkopende makelaar van Lent is Disveld Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lent zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lent?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lent aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lent.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!