Disveld Makelaardij

Disveld Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lent. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Disveld Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Disveld Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lent en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Disveld Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Disveld Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -106.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Disveld Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Disveld Makelaardij verkoopt

Disveld Makelaardij is het meeste actief in Lent. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Disveld Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Disveld Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lent 15 € 518.000
Nijmegen 5 € 388.000
Berg en Dal 2 € 313.000
Ewijk 1 € 640.000
Arnhem 1 € 297.000

Type woningen die Disveld Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Disveld Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Disveld Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
portiekflat
18%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
11%
bovenwoning
7%
hoekwoning
7%
benedenwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Disveld Makelaardij

Wat kost Disveld Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Disveld Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Disveld Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Disveld Makelaardij actief?

+

Disveld Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lent, Nijmegen, Berg en Dal, Ewijk en Arnhem.

In welk prijssegment is Disveld Makelaardij actief?

+

Disveld Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Disveld Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lent

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lent en vergelijkbaar is aan Disveld Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!