Fontein Makelaardij

Fontein Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fontein Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fontein Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fontein Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fontein Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -75.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Fontein Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fontein Makelaardij verkoopt

Fontein Makelaardij is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fontein Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fontein Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 25 € 351.000
Groesbeek 2 € 363.000
Lent 2 € 355.000
Oosterhout (GLD) 1 € 435.000
Malden 1 € 400.000

Type woningen die Fontein Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fontein Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fontein Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
34%
tussenwoning
24%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
7%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
hoekwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fontein Makelaardij

Wat kost Fontein Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fontein Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fontein Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Fontein Makelaardij actief?

+

Fontein Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Groesbeek, Lent, Oosterhout (GLD) en Malden.

In welk prijssegment is Fontein Makelaardij actief?

+

Fontein Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fontein Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Fontein Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!