Claase Garantiemakelaars

Claase Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Malden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Claase Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Claase Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Malden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Claase Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Claase Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 153.000
  • Aantal transacties 52
Meer informatie over Claase Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Claase Garantiemakelaars verkoopt

Claase Garantiemakelaars is het meeste actief in Malden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Claase Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Claase Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 19 € 457.000
Mook 14 € 364.000
Malden 9 € 354.000
Molenhoek 7 € 614.000
Lent 2 € 498.000

Type woningen die Claase Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Claase Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Claase Garantiemakelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
33%
vrijstaande woning
18%
tussenwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
10%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Claase Garantiemakelaars

Wat kost Claase Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Claase Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Claase Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Claase Garantiemakelaars actief?

+

Claase Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Mook, Malden, Molenhoek en Lent.

In welk prijssegment is Claase Garantiemakelaars actief?

+

Claase Garantiemakelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Claase Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 441.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Malden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Malden en vergelijkbaar is aan Claase Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!