Makelaars in Overasselt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Overasselt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Overasselt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Overasselt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Overasselt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Overasselt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Overasselt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 501.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -88.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Overasselt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Overasselt

In Overasselt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 453.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -88.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Overasselt.

Bij de verkoop van een huis in Overasselt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 453.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Overasselt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Overasselt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 501.000.

Het meest voorkomende energielabel in Overasselt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Overasselt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Overasselt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Overasselt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Overasselt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Overasselt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Overasselt.

Populaire buurten in Overasselt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Overasselt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Overasselt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Overasselt

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Valenberg en Heide

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 743.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Verspreide huizen Worsum

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Overasselt

In Overasselt zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Overasselt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Donderbergweg 8 Hans Janssen Makelaars € 825.000
Donderbergweg 8 Hans Janssen Garantiemakelaars € 825.000
Bovenschap 14 Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 779.000
Donderbergweg 4 Kolmeijer makelaars € 580.000
Oude Kleefsebaan 54 Kolmeijer makelaars € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overasselt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Overasselt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Overasselt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Overasselt.

Wat kost een makelaar in Overasselt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Overasselt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Overasselt van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Overasselt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Overasselt zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Overasselt?

+

De meest verkopende makelaar van Overasselt is Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Overasselt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Overasselt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Overasselt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Overasselt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!