Roel de Ruwe Makelaardij

Roel de Ruwe Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wijchen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Roel de Ruwe Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Roel de Ruwe Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijchen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Roel de Ruwe Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Roel de Ruwe Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -98.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Roel de Ruwe Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Roel de Ruwe Makelaardij verkoopt

Roel de Ruwe Makelaardij is het meeste actief in Wijchen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Roel de Ruwe Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Roel de Ruwe Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijchen 14 € 419.000
Nijmegen 5 € 290.000
Arnhem 1 € 209.000
Weesp 1 € 290.000

Type woningen die Roel de Ruwe Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Roel de Ruwe Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Roel de Ruwe Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
vrijstaande woning
19%
portiekflat
15%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
hoekwoning
7%
2 onder 1 kapwoning
4%
eindwoning
4%
galerijflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roel de Ruwe Makelaardij

Wat kost Roel de Ruwe Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Roel de Ruwe Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Roel de Ruwe Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Roel de Ruwe Makelaardij actief?

+

Roel de Ruwe Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijchen, Nijmegen, Arnhem en Weesp.

In welk prijssegment is Roel de Ruwe Makelaardij actief?

+

Roel de Ruwe Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Roel de Ruwe Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 372.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijchen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijchen en vergelijkbaar is aan Roel de Ruwe Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!