Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V.

Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Amerongen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amerongen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 98
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -207.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. verkoopt

Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. is het meeste actief in Amerongen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amerongen 6 € 463.000
Nijmegen 4 € 353.000
Wijchen 4 € 607.000
Veenendaal 2 € 621.000
Elst (UT) 1 € 419.000

Type woningen die Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
24%
hoekwoning
19%
tussenwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
14%
geschakelde woning
10%
benedenwoning
5%
galerijflat
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V.

Wat kost Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. actief?

+

Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amerongen, Nijmegen, Wijchen, Veenendaal en Elst (UT).

In welk prijssegment is Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. actief?

+

Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amerongen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amerongen en vergelijkbaar is aan Klaassen Daalmans Regiomakelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!