Makelaars in Amerongen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Amerongen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Amerongen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Amerongen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Amerongen-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Amerongen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Amerongen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -155.000
 • Aantal transacties 41
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Amerongen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Amerongen

In Amerongen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 549.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -155.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Amerongen.

Bij de verkoop van een huis in Amerongen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 549.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Amerongen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Amerongen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 500.000.

Het meest voorkomende energielabel in Amerongen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Amerongen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Amerongen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Amerongen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Amerongen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Luckerhof de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Amerongen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Amerongen.

Populaire buurten in Amerongen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Amerongen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Amerongen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Amerongen-Dorp

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  40
 • 2. Amerongse Berg

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.750.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Amerongen

In Amerongen zijn de afgelopen maand 41 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Luckerhof verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Amerongen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bergweg 13 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.750.000
Donkerstraat 27 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.095.000
Overstraat 21 HEIKO GORTER MAKELAARS BV € 825.000
Donkerstraat 20 Makelaardij Luckerhof € 798.000
Holleweg 15 Meer Makelaar € 719.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amerongen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Amerongen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Amerongen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Amerongen.

Wat kost een makelaar in Amerongen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Amerongen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Amerongen van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amerongen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Amerongen zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Amerongen?

+

De meest verkopende makelaar van Amerongen is Makelaardij Luckerhof. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Amerongen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Amerongen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Amerongen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Amerongen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!