Deur Makelaars

Deur Makelaars is een makelaar gevestigd in Leersum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Deur Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Deur Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leersum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Deur Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Deur Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Deur Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 145.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Deur Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Deur Makelaars verkoopt

Deur Makelaars is het meeste actief in Leersum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Deur Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Deur Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leersum 4 € 428.000
Hilversum 1 € 275.000
Rhenen 1 € 495.000
Amerongen 1 € 385.000

Type woningen die Deur Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Deur Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Deur Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
17%
maisonnette
17%
portiekwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deur Makelaars

Wat kost Deur Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Deur Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Deur Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Deur Makelaars actief?

+

Deur Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leersum, Hilversum, Rhenen en Amerongen.

In welk prijssegment is Deur Makelaars actief?

+

Deur Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Deur Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leersum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leersum en vergelijkbaar is aan Deur Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!