Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs

Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs is een makelaar gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Driebergen-Rijsenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 602.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 218.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs verkoopt

Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs is het meeste actief in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Driebergen-Rijsenburg 29 € 582.000
Doorn 4 € 786.000
Maarn 2 € 910.000
Emmen 1 € 325.000
Odijk 1 € 775.000

Type woningen die Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
17%
portiekflat
15%
vrijstaande woning
14%
geschakelde woning
9%
hoekwoning
8%
galerijflat
5%
benedenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
eindwoning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs

Wat kost Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs actief?

+

Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Maarn, Emmen en Odijk.

In welk prijssegment is Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs actief?

+

Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 602.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Driebergen-Rijsenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Driebergen-Rijsenburg en vergelijkbaar is aan Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!