Draaijers Makelaardij

Draaijers Makelaardij is een makelaar gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Draaijers Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Draaijers Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Driebergen-Rijsenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Draaijers Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Draaijers Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Draaijers Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Draaijers Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Draaijers Makelaardij verkoopt

Draaijers Makelaardij is het meeste actief in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Draaijers Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Draaijers Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Driebergen-Rijsenburg 4 € 529.000
Wijk bij Duurstede 1 € 529.000
Bunnik 1 € 325.000
Maarn 1 € 399.000
Langbroek 1 € 310.000

Type woningen die Draaijers Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Draaijers Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Draaijers Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
13%
galerijflat
13%
geschakelde woning
13%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Draaijers Makelaardij

Wat kost Draaijers Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Draaijers Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Draaijers Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Draaijers Makelaardij actief?

+

Draaijers Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Driebergen-Rijsenburg, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Maarn en Langbroek.

In welk prijssegment is Draaijers Makelaardij actief?

+

Draaijers Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Draaijers Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 460.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Driebergen-Rijsenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Driebergen-Rijsenburg en vergelijkbaar is aan Draaijers Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!