DM van de Kuil Makelaardij

DM van de Kuil Makelaardij is een makelaar gevestigd in Doorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DM van de Kuil Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DM van de Kuil Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DM van de Kuil Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DM van de Kuil Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 252.000
  • Gemiddelde verkooptijd 76
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over DM van de Kuil Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DM van de Kuil Makelaardij verkoopt

DM van de Kuil Makelaardij is het meeste actief in Doorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DM van de Kuil Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DM van de Kuil Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doorn 3 € 201.000
Zeist 2 € 222.000
De Bilt 2 € 209.000
Huis ter Heide (UT) 2 € 234.000
Driebergen-Rijsenburg 1 € 275.000

Type woningen die DM van de Kuil Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DM van de Kuil Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DM van de Kuil Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
43%
portiekwoning
43%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DM van de Kuil Makelaardij

Wat kost DM van de Kuil Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DM van de Kuil Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DM van de Kuil Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is DM van de Kuil Makelaardij actief?

+

DM van de Kuil Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doorn, Zeist, De Bilt, Huis ter Heide (UT) en Driebergen-Rijsenburg.

In welk prijssegment is DM van de Kuil Makelaardij actief?

+

DM van de Kuil Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DM van de Kuil Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 252.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doorn en vergelijkbaar is aan DM van de Kuil Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!