GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters

GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters is een makelaar gevestigd in Langbroek. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Langbroek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 581.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 880.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters verkoopt

GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters is het meeste actief in Langbroek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Langbroek 11 € 570.000
Overberg 1 € 1.400.000
Zeist 1 € 225.000
Scherpenzeel 1 € 395.000
Werkhoven 1 € 430.000

Type woningen die GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
7%
bovenwoning
7%
eindwoning
7%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters

Wat kost GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters actief?

+

GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Langbroek, Overberg, Zeist, Scherpenzeel en Werkhoven.

In welk prijssegment is GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters actief?

+

GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 581.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Langbroek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Langbroek en vergelijkbaar is aan GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!