Makelaars in Langbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Langbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Langbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Langbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Langbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Langbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Langbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 563.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Langbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Langbroek

In Langbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 545.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Langbroek.

Bij de verkoop van een huis in Langbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 142 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 545.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Langbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Langbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 563.000.

Het meest voorkomende energielabel in Langbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Langbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Langbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Langbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Langbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Langbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Langbroek.

Populaire buurten in Langbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Langbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Langbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Langbroek

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Buitengebied Langbroek

  Verkooptijd
  133 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.155.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Langbroek

In Langbroek zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Langbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Langbroekerdijk B 7 GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters € 1.575.000
Langbroekerdijk B 27 Beumer € 995.000
Bovenwijkerweg 12 Erica Veldkamp Makelaardij € 895.000
Cotherweg 43 Hazes Makelaardij € 845.000
Julianalaan 13 GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters € 742.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Langbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Langbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Langbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Langbroek.

Wat kost een makelaar in Langbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Langbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Langbroek van € 5.600 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Langbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Langbroek zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Langbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Langbroek is GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Langbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Langbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Langbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Langbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!