Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.

Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. is een makelaar gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijk bij Duurstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 86.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. verkoopt

Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. is het meeste actief in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijk bij Duurstede 22 € 459.000
Cothen 4 € 430.000
Langbroek 3 € 457.000
Doorn 2 € 373.000
Bergeijk 1 € 529.000

Type woningen die Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
13%
eindwoning
9%
benedenwoning
6%
tussenverdieping
6%
vrijstaande woning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.

Wat kost Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. actief?

+

Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Doorn en Bergeijk.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. actief?

+

Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 434.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijk bij Duurstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijk bij Duurstede en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!