De Gier Makelaars

De Gier Makelaars is een makelaar gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Gier Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Gier Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijk bij Duurstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Gier Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Gier Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 476.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -54.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over De Gier Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Gier Makelaars verkoopt

De Gier Makelaars is het meeste actief in Wijk bij Duurstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Gier Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Gier Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijk bij Duurstede 16 € 501.000
Cothen 2 € 458.000
Amerongen 1 € 375.000
Werkhoven 1 € 479.000
Langbroek 1 € 449.000

Type woningen die De Gier Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Gier Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Gier Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
14%
eindwoning
14%
hoekwoning
9%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Gier Makelaars

Wat kost De Gier Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Gier Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Gier Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is De Gier Makelaars actief?

+

De Gier Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijk bij Duurstede, Cothen, Amerongen, Werkhoven en Langbroek.

In welk prijssegment is De Gier Makelaars actief?

+

De Gier Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Gier Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 476.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijk bij Duurstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijk bij Duurstede en vergelijkbaar is aan De Gier Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!