Witte Makelaars

Witte Makelaars is een makelaar gevestigd in Tiel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Witte Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Witte Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tiel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Witte Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Witte Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 398.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 140.000
  • Aantal transacties 52
Meer informatie over Witte Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Witte Makelaars verkoopt

Witte Makelaars is het meeste actief in Tiel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Witte Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Witte Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tiel 37 € 373.000
Maurik 3 € 566.000
Varik 2 € 532.000
Lienden 2 € 450.000
Zierikzee 1 € 210.000

Type woningen die Witte Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Witte Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Witte Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
22%
hoekwoning
19%
vrijstaande woning
16%
portiekflat
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Witte Makelaars

Wat kost Witte Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Witte Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Witte Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Witte Makelaars actief?

+

Witte Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tiel, Maurik, Varik, Lienden en Zierikzee.

In welk prijssegment is Witte Makelaars actief?

+

Witte Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Witte Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 398.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tiel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tiel en vergelijkbaar is aan Witte Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!