Rick Zeedijk Makelaardij

Rick Zeedijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tiel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Rick Zeedijk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Rick Zeedijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tiel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rick Zeedijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rick Zeedijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over Rick Zeedijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rick Zeedijk Makelaardij verkoopt

Rick Zeedijk Makelaardij is het meeste actief in Tiel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rick Zeedijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rick Zeedijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tiel 52 € 354.000
Echteld 1 € 370.000
Varik 1 € 525.000
Maurik 1 € 345.000
Alphen (GLD) 1 € 285.000

Type woningen die Rick Zeedijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rick Zeedijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rick Zeedijk Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
19%
portiekwoning
13%
vrijstaande woning
13%
hoekwoning
11%
galerijflat
3%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rick Zeedijk Makelaardij

Wat kost Rick Zeedijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rick Zeedijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rick Zeedijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Rick Zeedijk Makelaardij actief?

+

Rick Zeedijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tiel, Echteld, Varik, Maurik en Alphen (GLD).

In welk prijssegment is Rick Zeedijk Makelaardij actief?

+

Rick Zeedijk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rick Zeedijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 360.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tiel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tiel en vergelijkbaar is aan Rick Zeedijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!