Makelaars in Veenendaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veenendaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 40 makelaars actief geweest in Veenendaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veenendaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dragonder Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veenendaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Veenendaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
 • Aantal transacties 569
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veenendaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veenendaal

In Veenendaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 443.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 25.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Veenendaal.

Bij de verkoop van een huis in Veenendaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 443.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veenendaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veenendaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 400.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veenendaal is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veenendaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veenendaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veenendaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ginkel Bemmelen NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veenendaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veenendaal.

Populaire buurten in Veenendaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veenendaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veenendaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dragonder Zuid

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  43
 • 2. Franse Gat

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  42
 • 3. Petenbos

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  37
 • 4. Dragonder Noord

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  37
 • 5. Schepenbuurt

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  34

Top 5 woningen verkocht in Veenendaal

In Veenendaal zijn de afgelopen maand 569 woningen verkocht. Makelaar Ginkel Bemmelen NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veenendaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Groene Grens 22 Ginkel Bemmelen NVM Makelaars € 1.295.000
Wagnerpad 17 Ditters Makelaars € 1.050.000
Pompmolen 10 Ginkel Bemmelen NVM Makelaars € 950.000
Abraham Heetveldlaan 12 Peter van den Top makelaars € 939.500
Dalkruid 2 Zonnenberg Makelaardij B.V. € 928.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veenendaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veenendaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 40 makelaars actief geweest in Veenendaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veenendaal.

Wat kost een makelaar in Veenendaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veenendaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veenendaal van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veenendaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veenendaal zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veenendaal?

+

De meest verkopende makelaar van Veenendaal is Ginkel Bemmelen NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veenendaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veenendaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veenendaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veenendaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!