Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Ginkel Bemmelen NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ginkel Bemmelen NVM Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Ginkel Bemmelen NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ginkel Bemmelen NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ginkel Bemmelen NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 432.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 61.000
  • Aantal transacties 128
Meer informatie over Ginkel Bemmelen NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ginkel Bemmelen NVM Makelaars verkoopt

Ginkel Bemmelen NVM Makelaars is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ginkel Bemmelen NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ginkel Bemmelen NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 116 € 429.000
Rhenen 3 € 576.000
Ede 2 € 279.000
Wageningen 2 € 172.000
Elst (UT) 2 € 406.000

Type woningen die Ginkel Bemmelen NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ginkel Bemmelen NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ginkel Bemmelen NVM Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
19%
galerijflat
15%
portiekflat
11%
hoekwoning
8%
vrijstaande woning
8%
benedenwoning
3%
maisonnette
3%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Wat kost Ginkel Bemmelen NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ginkel Bemmelen NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ginkel Bemmelen NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Ginkel Bemmelen NVM Makelaars actief?

+

Ginkel Bemmelen NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en Elst (UT).

In welk prijssegment is Ginkel Bemmelen NVM Makelaars actief?

+

Ginkel Bemmelen NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ginkel Bemmelen NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 432.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan Ginkel Bemmelen NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!