Van Schuppen Makelaars

Van Schuppen Makelaars is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van Schuppen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Schuppen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Schuppen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Schuppen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Van Schuppen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Schuppen Makelaars verkoopt

Van Schuppen Makelaars is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Schuppen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Schuppen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 32 € 438.000
Ede 1 € 400.000
Vlijmen 1 € 365.000
Rhenen 1 € 450.000
Dronten 1 € 239.000

Type woningen die Van Schuppen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Schuppen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Schuppen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
2 onder 1 kapwoning
21%
galerijflat
21%
hoekwoning
6%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
portiekflat
4%
vrijstaande woning
4%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Schuppen Makelaars

Wat kost Van Schuppen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Schuppen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Schuppen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Van Schuppen Makelaars actief?

+

Van Schuppen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Ede, Vlijmen, Rhenen en Dronten.

In welk prijssegment is Van Schuppen Makelaars actief?

+

Van Schuppen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Schuppen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan Van Schuppen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!