Makelaars in De Klomp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Klomp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in De Klomp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Klomp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Klomp dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Klomp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Klomp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Klomp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
 • Gemiddelde verkooptijd 74
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Klomp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Klomp

In De Klomp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Klomp.

Bij de verkoop van een huis in De Klomp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 153 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Klomp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Klomp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 450.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Klomp is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Klomp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Klomp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Klomp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Klomp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Henk Bos Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van De Klomp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Klomp.

Populaire buurten in De Klomp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Klomp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Klomp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Klomp dorp

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. De Klomp buitengebied

  Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in De Klomp

In De Klomp zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Henk Bos Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in De Klomp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Klompersteeg 9 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 699.000
Pakhuisweg 40 Henk Bos Makelaardij € 375.000
Stationsweg 4 9 Henk Bos Makelaardij € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Klomp

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Klomp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in De Klomp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Klomp.

Wat kost een makelaar in De Klomp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Klomp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Klomp van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Klomp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Klomp zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Klomp?

+

De meest verkopende makelaar van De Klomp is Henk Bos Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Klomp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Klomp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Klomp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Klomp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!