Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken

Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
  • Aantal transacties 52
Meer informatie over Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken verkoopt

Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 46 € 364.000
Bennekom 3 € 440.000
Otterlo 2 € 463.000
Veenendaal 1 € 369.000

Type woningen die Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
hoekwoning
19%
galerijflat
13%
vrijstaande woning
13%
portiekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
6%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken

Wat kost Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken actief?

+

Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede, Bennekom, Otterlo en Veenendaal.

In welk prijssegment is Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken actief?

+

Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan Bolthof van den Top Makelaardij en Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!