Makelaars in Otterlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Otterlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Otterlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Otterlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Otterlo dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Otterlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Otterlo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Otterlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 625.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 141.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Otterlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Otterlo

In Otterlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 591.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 141.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Otterlo.

Bij de verkoop van een huis in Otterlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 162 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 591.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Otterlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Otterlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 625.000.

Het meest voorkomende energielabel in Otterlo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Otterlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Otterlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Otterlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Otterlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Henk Bos Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Otterlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Otterlo.

Populaire buurten in Otterlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Otterlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Otterlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Otterlo dorp

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Otterlo

In Otterlo zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Henk Bos Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Otterlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Arnhemseweg 12 Maaike van Doorn Makelaar € 1.100.000
Onderlangs 7 A Jillis Baggerman makelaardij € 1.060.000
Harskamperweg 34 Rozeboom makelaardij € 725.000
Slingerlaan 15 Maaike van Doorn Makelaar € 649.000
Dorpsstraat 27 Domicilie Makelaars € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Otterlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Otterlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Otterlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Otterlo.

Wat kost een makelaar in Otterlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Otterlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Otterlo van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Otterlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Otterlo zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Otterlo?

+

De meest verkopende makelaar van Otterlo is Henk Bos Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Otterlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Otterlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Otterlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Otterlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!