Bieden & Wonen

Bieden & Wonen is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bieden & Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bieden & Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bieden & Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bieden & Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 76
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 87.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over Bieden & Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bieden & Wonen verkoopt

Bieden & Wonen is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bieden & Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bieden & Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 11 € 525.000
Amsterdam 7 € 570.000
Breda 4 € 348.000
Huizen 3 € 507.000
Utrecht 3 € 308.000

Type woningen die Bieden & Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bieden & Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bieden & Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
hoekwoning
11%
portiekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
bovenwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%
vrijstaande woning
6%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bieden & Wonen

Wat kost Bieden & Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bieden & Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bieden & Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Bieden & Wonen actief?

+

Bieden & Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Amsterdam, Breda, Huizen en Utrecht.

In welk prijssegment is Bieden & Wonen actief?

+

Bieden & Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bieden & Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Bieden & Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!