Burgland Makelaars

Burgland Makelaars is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Burgland Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Burgland Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Burgland Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Burgland Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Burgland Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Burgland Makelaars verkoopt

Burgland Makelaars is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Burgland Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Burgland Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 22 € 432.000
Rhenen 4 € 404.000
Ede 2 € 438.000

Type woningen die Burgland Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Burgland Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Burgland Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
hoekwoning
25%
tussenwoning
25%
galerijflat
10%
penthouse
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burgland Makelaars

Wat kost Burgland Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Burgland Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Burgland Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Burgland Makelaars actief?

+

Burgland Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Rhenen en Ede.

In welk prijssegment is Burgland Makelaars actief?

+

Burgland Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Burgland Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 428.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan Burgland Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!