Van Dijk Van Essen Makelaars

Van Dijk Van Essen Makelaars is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Dijk Van Essen Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Dijk Van Essen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Dijk Van Essen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Dijk Van Essen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 88
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 40.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Van Dijk Van Essen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Dijk Van Essen Makelaars verkoopt

Van Dijk Van Essen Makelaars is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Dijk Van Essen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Dijk Van Essen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 18 € 437.000
Tiel 1 € 375.000
Bavel 1 € 850.000
Zevenbergen 1 € 299.000

Type woningen die Van Dijk Van Essen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Dijk Van Essen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Dijk Van Essen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
27%
galerijflat
18%
portiekflat
9%
benedenwoning
5%
geschakelde woning
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Dijk Van Essen Makelaars

Wat kost Van Dijk Van Essen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Dijk Van Essen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Dijk Van Essen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Van Dijk Van Essen Makelaars actief?

+

Van Dijk Van Essen Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Tiel, Bavel en Zevenbergen.

In welk prijssegment is Van Dijk Van Essen Makelaars actief?

+

Van Dijk Van Essen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Dijk Van Essen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan Van Dijk Van Essen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!