Diepeveen Makelaars

Diepeveen Makelaars is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Diepeveen Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Diepeveen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Diepeveen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Diepeveen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
  • Aantal transacties 85
Meer informatie over Diepeveen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Diepeveen Makelaars verkoopt

Diepeveen Makelaars is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Diepeveen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Diepeveen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 83 € 379.000
Rhenen 1 € 449.000
Kesteren 1 € 335.000

Type woningen die Diepeveen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Diepeveen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Diepeveen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
20%
galerijflat
11%
hoekwoning
9%
portiekwoning
5%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Diepeveen Makelaars

Wat kost Diepeveen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Diepeveen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Diepeveen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Diepeveen Makelaars actief?

+

Diepeveen Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Rhenen en Kesteren.

In welk prijssegment is Diepeveen Makelaars actief?

+

Diepeveen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Diepeveen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 380.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan Diepeveen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!