Makelaars in Heelsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heelsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Heelsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heelsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Aan de Beek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heelsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heelsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 370.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -165.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heelsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heelsum

In Heelsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 249.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -165.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heelsum.

Bij de verkoop van een huis in Heelsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 249.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heelsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heelsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 370.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heelsum is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heelsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heelsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heelsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heelsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Timmer Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heelsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heelsum.

Populaire buurten in Heelsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heelsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heelsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Aan de Beek

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 182.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Klein Zwitserland

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Kamperdijk

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 472.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Heidestein

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Doorwerthsestraat

  Verkooptijd
  126 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.250.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heelsum

In Heelsum zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Timmer Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heelsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Utrechtseweg 1 A Ditters Makelaars € 1.250.000
Crocuslaan 27 Van Musscher & Sonneveld Makelaars € 839.000
Hyacintenlaan 6 Spitman Makelaars | Qualis € 637.500
Dopheidelaan 9 Marcel Rozeboom Makelaardij € 599.000
Patrimoniumweg 15 Bongers & Lemmers Makelaardij B.V. € 579.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heelsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heelsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Heelsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heelsum.

Wat kost een makelaar in Heelsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heelsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heelsum van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heelsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heelsum zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heelsum?

+

De meest verkopende makelaar van Heelsum is Timmer Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heelsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heelsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heelsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heelsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!