Rijnstreek Makelaars

Rijnstreek Makelaars is een makelaar gevestigd in Heelsum. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rijnstreek Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Rijnstreek Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heelsum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rijnstreek Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Rijnstreek Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Rijnstreek Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 229.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Rijnstreek Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Rijnstreek Makelaars verkoopt

Rijnstreek Makelaars is het meeste actief in Heelsum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rijnstreek Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rijnstreek Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heelsum 4 € 238.000
Zwolle 1 € 195.000
Doorwerth 1 € 159.000
Oss 1 € 300.000

Type woningen die Rijnstreek Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rijnstreek Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rijnstreek Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
bovenwoning
18%
tussenverdieping
18%
halfvrijstaande woning
9%
hoekwoning
9%
tussenwoning
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijnstreek Makelaars

Wat kost Rijnstreek Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rijnstreek Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rijnstreek Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is Rijnstreek Makelaars actief?

+

Rijnstreek Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heelsum, Zwolle, Doorwerth en Oss.

In welk prijssegment is Rijnstreek Makelaars actief?

+

Rijnstreek Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rijnstreek Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 229.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heelsum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heelsum en vergelijkbaar is aan Rijnstreek Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!