Ron Pieters Makelaardij

Ron Pieters Makelaardij is een makelaar gevestigd in Huissen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ron Pieters Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ron Pieters Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huissen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ron Pieters Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ron Pieters Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 361.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Ron Pieters Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ron Pieters Makelaardij verkoopt

Ron Pieters Makelaardij is het meeste actief in Huissen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ron Pieters Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ron Pieters Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huissen 8 € 494.000
Arnhem 3 € 430.000
Cadier en Keer 1 € 1.275.000
Rheden 1 € 359.000
Amstelveen 1 € 359.000

Type woningen die Ron Pieters Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ron Pieters Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ron Pieters Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
bovenwoning
6%
galerijflat
6%
geschakelde woning
6%
portiekflat
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ron Pieters Makelaardij

Wat kost Ron Pieters Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ron Pieters Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ron Pieters Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Ron Pieters Makelaardij actief?

+

Ron Pieters Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huissen, Arnhem, Cadier en Keer, Rheden en Amstelveen.

In welk prijssegment is Ron Pieters Makelaardij actief?

+

Ron Pieters Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ron Pieters Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 510.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huissen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huissen en vergelijkbaar is aan Ron Pieters Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!