Makelaars in Huissen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Huissen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 41 makelaars actief geweest in Huissen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Huissen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Uitbreiding Stad Huissen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Huissen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Huissen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
 • Aantal transacties 173
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Huissen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Huissen

In Huissen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 426.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Huissen.

Bij de verkoop van een huis in Huissen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 426.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Huissen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Huissen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 422.000.

Het meest voorkomende energielabel in Huissen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Huissen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Huissen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Huissen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Huissen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zaat Vastgoed Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Huissen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Huissen.

Populaire buurten in Huissen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Huissen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Huissen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Uitbreiding Stad Huissen

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  62
 • 2. Zilverkamp

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  46
 • 3. Verspreide huizen Hoeve en Loostraat

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Het Zand

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  25
 • 5. Verspreide huizen Het Zand

  Verkooptijd
  120 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 599.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Huissen

In Huissen zijn de afgelopen maand 173 woningen verkocht. Makelaar Zaat Vastgoed Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Huissen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Huissen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Huissen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 41 makelaars actief geweest in Huissen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Huissen.

Wat kost een makelaar in Huissen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Huissen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Huissen van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Huissen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Huissen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Huissen?

+

De meest verkopende makelaar van Huissen is Zaat Vastgoed Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Huissen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Huissen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Huissen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Huissen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!