Moreno Joosten Makelaardij

Moreno Joosten Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bemmel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Moreno Joosten Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Moreno Joosten Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bemmel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Moreno Joosten Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Moreno Joosten Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Moreno Joosten Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Moreno Joosten Makelaardij verkoopt

Moreno Joosten Makelaardij is het meeste actief in Bemmel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Moreno Joosten Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Moreno Joosten Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bemmel 8 € 432.000
Huissen 6 € 365.000
Doornenburg 4 € 338.000
Arnhem 4 € 412.000
Lent 4 € 519.000

Type woningen die Moreno Joosten Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Moreno Joosten Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Moreno Joosten Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
vrijstaande woning
15%
hoekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
eindwoning
5%
portiekflat
5%
benedenwoning
3%
geschakelde woning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moreno Joosten Makelaardij

Wat kost Moreno Joosten Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Moreno Joosten Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Moreno Joosten Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Moreno Joosten Makelaardij actief?

+

Moreno Joosten Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bemmel, Huissen, Doornenburg, Arnhem en Lent.

In welk prijssegment is Moreno Joosten Makelaardij actief?

+

Moreno Joosten Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Moreno Joosten Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 412.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bemmel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bemmel en vergelijkbaar is aan Moreno Joosten Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!