Goed Geregeld Makelaardij

Goed Geregeld Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bemmel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Goed Geregeld Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Goed Geregeld Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bemmel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goed Geregeld Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Goed Geregeld Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 14
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Goed Geregeld Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goed Geregeld Makelaardij verkoopt

Goed Geregeld Makelaardij is het meeste actief in Bemmel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goed Geregeld Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goed Geregeld Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bemmel 8 € 470.000
Arnhem 3 € 283.000
Lent 1 € 370.000
Elst 1 € 370.000
Renkum 1 € 299.000

Type woningen die Goed Geregeld Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goed Geregeld Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goed Geregeld Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
56%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
geschakelde woning
11%
portiekflat
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goed Geregeld Makelaardij

Wat kost Goed Geregeld Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goed Geregeld Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goed Geregeld Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Goed Geregeld Makelaardij actief?

+

Goed Geregeld Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bemmel, Arnhem, Lent, Elst en Renkum.

In welk prijssegment is Goed Geregeld Makelaardij actief?

+

Goed Geregeld Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goed Geregeld Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bemmel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bemmel en vergelijkbaar is aan Goed Geregeld Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!