Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Elst. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Elst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij verkoopt

Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij is het meeste actief in Elst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Elst 21 € 449.000
Arnhem 4 € 309.000
Valburg 1 € 369.000
Nijmegen 1 € 325.000
Zetten 1 € 299.000

Type woningen die Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
22%
halfvrijstaande woning
4%
penthouse
4%
portiekwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

Wat kost Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij actief?

+

Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Elst, Arnhem, Valburg, Nijmegen en Zetten.

In welk prijssegment is Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij actief?

+

Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Elst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Elst en vergelijkbaar is aan Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!