Remko Stevens Makelaardij BV

Remko Stevens Makelaardij BV is een makelaar gevestigd in Zetten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Remko Stevens Makelaardij BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Remko Stevens Makelaardij BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zetten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Remko Stevens Makelaardij BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Remko Stevens Makelaardij BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Remko Stevens Makelaardij BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Remko Stevens Makelaardij BV verkoopt

Remko Stevens Makelaardij BV is het meeste actief in Zetten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Remko Stevens Makelaardij BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Remko Stevens Makelaardij BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heteren 6 € 384.000
Zetten 3 € 308.000
Andelst 2 € 467.000
Dodewaard 2 € 820.000
Herveld 2 € 411.000

Type woningen die Remko Stevens Makelaardij BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Remko Stevens Makelaardij BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Remko Stevens Makelaardij BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
vrijstaande woning
27%
tussenwoning
22%
hoekwoning
7%
geschakelde woning
4%
portiekflat
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Remko Stevens Makelaardij BV

Wat kost Remko Stevens Makelaardij BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Remko Stevens Makelaardij BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Remko Stevens Makelaardij BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Remko Stevens Makelaardij BV actief?

+

Remko Stevens Makelaardij BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heteren, Zetten, Andelst, Dodewaard en Herveld.

In welk prijssegment is Remko Stevens Makelaardij BV actief?

+

Remko Stevens Makelaardij BV is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Remko Stevens Makelaardij BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 500.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zetten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zetten en vergelijkbaar is aan Remko Stevens Makelaardij BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!