Makelaars in Dodewaard

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dodewaard, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Dodewaard. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dodewaard helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kom Dodewaard met Hien.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dodewaard zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dodewaard afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 546.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 113.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dodewaard
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dodewaard

In Dodewaard is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 452.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 113.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Dodewaard.

Bij de verkoop van een huis in Dodewaard is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 452.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dodewaard. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dodewaard weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 546.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dodewaard is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dodewaard. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dodewaard

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dodewaard? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dodewaard. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Remko Stevens Makelaardij BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dodewaard, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dodewaard.

Populaire buurten in Dodewaard

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dodewaard? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dodewaard. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kom Dodewaard met Hien

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 544.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Verspreide huizen Dodewaard-Oost en Wely

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Dodewaard

In Dodewaard zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Remko Stevens Makelaardij BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dodewaard.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 4 A Corry van Rheenen Makelaardij € 1.695.000
Dokter P.A. Cornethof 3 Remko Stevens Makelaardij BV € 865.000
Kerkstraat 37 Remko Stevens Makelaardij BV € 795.000
Koningszuur 11 Karens Vastgoed € 725.000
Lindenlaan 28 Corry van Rheenen Makelaardij € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dodewaard

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dodewaard?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Dodewaard. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dodewaard.

Wat kost een makelaar in Dodewaard?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dodewaard is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dodewaard van € 5.500 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dodewaard?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dodewaard zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dodewaard?

+

De meest verkopende makelaar van Dodewaard is Remko Stevens Makelaardij BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dodewaard zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dodewaard?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dodewaard aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dodewaard.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!