Corry van Rheenen Makelaardij

Corry van Rheenen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tiel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Corry van Rheenen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Corry van Rheenen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tiel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Corry van Rheenen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Corry van Rheenen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 575.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 128.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Corry van Rheenen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Corry van Rheenen Makelaardij verkoopt

Corry van Rheenen Makelaardij is het meeste actief in Tiel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Corry van Rheenen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Corry van Rheenen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kesteren 11 € 548.000
Dodewaard 2 € 1.160.000
Tiel 1 € 275.000
Opheusden 1 € 325.000
Veenendaal 1 € 239.000

Type woningen die Corry van Rheenen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Corry van Rheenen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Corry van Rheenen Makelaardij het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
41%
vrijstaande woning
29%
tussenwoning
24%
bovenwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Corry van Rheenen Makelaardij

Wat kost Corry van Rheenen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Corry van Rheenen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Corry van Rheenen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Corry van Rheenen Makelaardij actief?

+

Corry van Rheenen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kesteren, Dodewaard, Tiel, Opheusden en Veenendaal.

In welk prijssegment is Corry van Rheenen Makelaardij actief?

+

Corry van Rheenen Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Corry van Rheenen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 575.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tiel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tiel en vergelijkbaar is aan Corry van Rheenen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!