Agrivesta

Agrivesta is een makelaar gevestigd in Huissen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Agrivesta hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Agrivesta is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huissen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Agrivesta. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Agrivesta zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Agrivesta in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 595.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Agrivesta
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Agrivesta verkoopt

Agrivesta is het meeste actief in Huissen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Agrivesta woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Agrivesta ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogezand 1 € 595.000

Type woningen die Agrivesta verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Agrivesta diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Agrivesta het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Agrivesta

Wat kost Agrivesta bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Agrivesta voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Agrivesta je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Agrivesta actief?

+

Agrivesta heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogezand.

In welk prijssegment is Agrivesta actief?

+

Agrivesta is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Agrivesta actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 595.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huissen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huissen en vergelijkbaar is aan Agrivesta. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!