Makelaars in Kesteren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kesteren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Kesteren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kesteren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kesteren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kesteren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kesteren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 525.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 123.000
 • Aantal transacties 38
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kesteren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kesteren

In Kesteren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 599.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 123.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kesteren.

Bij de verkoop van een huis in Kesteren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 599.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kesteren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kesteren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 525.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kesteren is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kesteren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kesteren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kesteren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kesteren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Corry van Rheenen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kesteren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kesteren.

 • Joop van Mourik makelaars

  2. Joop van Mourik makelaars

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 570.000
  Woningen verkocht
  12
 • Karens Vastgoed

  3. Karens Vastgoed

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 568.000
  Woningen verkocht
  5
 • Makelaardij Stenfert

  4. Makelaardij Stenfert

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  2
 • Sanders Makelaardij

  5. Sanders Makelaardij

  Verkooptijd
  169 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kesteren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kesteren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kesteren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kesteren

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 521.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. Verspreide huizen Kesteren

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 567.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Verspreide huizen Lede en Oudewaard

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Kesteren

In Kesteren zijn de afgelopen maand 38 woningen verkocht. Makelaar Corry van Rheenen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kesteren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsplein 4 Joop van Mourik makelaars € 1.065.000
Burgemeester D J Pottstraat 5 Corry van Rheenen Makelaardij € 995.000
Rijnbandijk 167 Joop van Mourik makelaars € 900.000
De Peel 6 Corry van Rheenen Makelaardij € 895.000
Stationsstraat 13 Karens Vastgoed € 779.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kesteren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kesteren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Kesteren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kesteren.

Wat kost een makelaar in Kesteren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kesteren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kesteren van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kesteren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kesteren zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kesteren?

+

De meest verkopende makelaar van Kesteren is Corry van Rheenen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kesteren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kesteren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kesteren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kesteren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!