Makelaars in Maurik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maurik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Maurik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maurik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maurik.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maurik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maurik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 459.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maurik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maurik

In Maurik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 485.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maurik.

Bij de verkoop van een huis in Maurik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 485.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maurik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maurik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 459.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maurik is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maurik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maurik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maurik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maurik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maurik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maurik.

Populaire buurten in Maurik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maurik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maurik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maurik

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Verspreide huizen Maurik

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Maurik

In Maurik zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maurik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tielsestraat 72 Makelaarskantoor Budding € 1.035.000
Garststraat 9 a Familie Beekhuizen Makelaardij € 795.000
Garststraat 24 Sanders Makelaardij € 635.000
Kwelkade 5 Digimakelaars.nl - de Makelaar van Nederland € 620.000
Mauriksestraat 16 Witte Makelaars € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maurik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maurik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Maurik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maurik.

Wat kost een makelaar in Maurik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maurik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maurik van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maurik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maurik zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maurik?

+

De meest verkopende makelaar van Maurik is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maurik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maurik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maurik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maurik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!