Witjes Makelaars

Witjes Makelaars is een makelaar gevestigd in Elst. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Witjes Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Witjes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Elst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Witjes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Witjes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 73.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over Witjes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Witjes Makelaars verkoopt

Witjes Makelaars is het meeste actief in Elst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Witjes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Witjes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Elst 29 € 545.000
Arnhem 7 € 279.000
Wijchen 2 € 369.000
Oosterhout (GLD) 1 € 369.000
Wolvega 1 € 400.000

Type woningen die Witjes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Witjes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Witjes Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
34%
tussenwoning
24%
vrijstaande woning
15%
eindwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
galerijflat
3%
hoekwoning
3%
portiekflat
3%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Witjes Makelaars

Wat kost Witjes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Witjes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Witjes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Witjes Makelaars actief?

+

Witjes Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Elst, Arnhem, Wijchen, Oosterhout (GLD) en Wolvega.

In welk prijssegment is Witjes Makelaars actief?

+

Witjes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Witjes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 465.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Elst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Elst en vergelijkbaar is aan Witjes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!