Makelaars in Herveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Herveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Herveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Herveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Herveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Herveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Herveld zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Herveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Herveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Herveld

In Herveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 307.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Herveld.

Bij de verkoop van een huis in Herveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 307.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Herveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Herveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 383.000.

Het meest voorkomende energielabel in Herveld is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Herveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Herveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Herveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Herveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Remko Stevens Makelaardij BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Herveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Herveld.

Populaire buurten in Herveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Herveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Herveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Herveld

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Buitengebied Herveld Zuid

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 680.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Herveld

In Herveld zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Remko Stevens Makelaardij BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Herveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Zandakkers 32 Het woonhart makelaardij € 680.000
Leliestraat 2 Remko Stevens Makelaardij BV € 465.000
Hazenakkers 33 Van Waarde Vastgoed en Taxaties € 449.500
Hoofdstraat 143 Remko Stevens Makelaardij BV € 427.500
Hofstaete 131 Ras Makelaars € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Herveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Herveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Herveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Herveld.

Wat kost een makelaar in Herveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Herveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Herveld van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Herveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Herveld zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Herveld?

+

De meest verkopende makelaar van Herveld is Remko Stevens Makelaardij BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Herveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Herveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Herveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Herveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!