Den Hartog Makelaardij

Den Hartog Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zetten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Den Hartog Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Den Hartog Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zetten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Den Hartog Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Den Hartog Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Den Hartog Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 568.000
  • Gemiddelde verkooptijd 119
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Den Hartog Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Den Hartog Makelaardij verkoopt

Den Hartog Makelaardij is het meeste actief in Zetten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Den Hartog Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Den Hartog Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Driel 1 € 525.000
Haarlem 1 € 550.000
Valburg 1 € 629.000

Type woningen die Den Hartog Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Den Hartog Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Den Hartog Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
vrijstaande woning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Hartog Makelaardij

Wat kost Den Hartog Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Den Hartog Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Den Hartog Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is Den Hartog Makelaardij actief?

+

Den Hartog Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Driel, Haarlem en Valburg.

In welk prijssegment is Den Hartog Makelaardij actief?

+

Den Hartog Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Den Hartog Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 568.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zetten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zetten en vergelijkbaar is aan Den Hartog Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!