Rozeboom makelaardij

Rozeboom makelaardij is een makelaar gevestigd in Bennekom. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rozeboom makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Rozeboom makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bennekom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rozeboom makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rozeboom makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
  • Gemiddelde verkooptijd 83
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -115.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Rozeboom makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rozeboom makelaardij verkoopt

Rozeboom makelaardij is het meeste actief in Bennekom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rozeboom makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rozeboom makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bennekom 6 € 455.000
Lunteren 3 € 817.000
Wageningen 2 € 373.000
Ede 2 € 325.000
Kortenhoef 1 € 390.000

Type woningen die Rozeboom makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rozeboom makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rozeboom makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
41%
tussenwoning
18%
galerijflat
14%
2 onder 1 kapwoning
9%
hoekwoning
9%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rozeboom makelaardij

Wat kost Rozeboom makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rozeboom makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rozeboom makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Rozeboom makelaardij actief?

+

Rozeboom makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bennekom, Lunteren, Wageningen, Ede en Kortenhoef.

In welk prijssegment is Rozeboom makelaardij actief?

+

Rozeboom makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rozeboom makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 513.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bennekom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bennekom en vergelijkbaar is aan Rozeboom makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!