Makelaars in Bennekom

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bennekom, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 22 makelaars actief geweest in Bennekom. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bennekom helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Halderbrink.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bennekom zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bennekom afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 529.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -100.000
 • Aantal transacties 123
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bennekom
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bennekom

In Bennekom is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 480.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -100.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Bennekom.

Bij de verkoop van een huis in Bennekom is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 480.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bennekom. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bennekom weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 529.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bennekom is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bennekom. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bennekom

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bennekom? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bennekom. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Jillis Baggerman makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bennekom, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bennekom.

Populaire buurten in Bennekom

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bennekom? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bennekom. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Halderbrink

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 474.000
  Woningen verkocht
  35
 • 2. Boekelo

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  33
 • 3. De Laar

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 544.000
  Woningen verkocht
  26
 • 4. Bennekom-Zuidoost

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 608.000
  Woningen verkocht
  24
 • 5. Dikkenberg

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.693.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Bennekom

In Bennekom zijn de afgelopen maand 123 woningen verkocht. Makelaar Jillis Baggerman makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bennekom.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dikkenbergweg 64 Spitman Makelaars | Qualis € 2.750.000
Moftbos 8 Jillis Baggerman makelaardij € 1.695.000
Hullenberglaan 19 Makelaardij Jacobs € 1.295.000
West Breukelderweg 39 Jillis Baggerman makelaardij € 1.195.000
West Breukelderweg 30 Rozeboom makelaardij € 1.095.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bennekom

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bennekom?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 22 makelaars actief geweest in Bennekom. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bennekom.

Wat kost een makelaar in Bennekom?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bennekom is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bennekom van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bennekom?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bennekom zijn € 2.600 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bennekom?

+

De meest verkopende makelaar van Bennekom is Jillis Baggerman makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bennekom zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bennekom?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bennekom aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bennekom.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!