Makelaars in Gendt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gendt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Gendt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gendt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gendt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gendt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gendt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gendt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gendt

In Gendt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 333.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gendt.

Bij de verkoop van een huis in Gendt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 333.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gendt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gendt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 402.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gendt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gendt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gendt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gendt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gendt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KLARENBEEK VASTGOED de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gendt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gendt.

Populaire buurten in Gendt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gendt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gendt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gendt

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Flieren

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Kommerdijk

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Verspreide huizen Flieren

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Gendt

In Gendt zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar KLARENBEEK VASTGOED verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gendt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hemelstraat 12 Open makelaars € 675.000
De Bonkelaar 8 Zaat Vastgoed Makelaardij € 665.000
Hegsestraat 2 Zaat Vastgoed Makelaardij € 635.000
Poelwijklaan 18 KLARENBEEK VASTGOED € 625.000
Langstraat 289 Hermsen Garantiemakelaars Huissen € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gendt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gendt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Gendt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gendt.

Wat kost een makelaar in Gendt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gendt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gendt van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gendt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gendt zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gendt?

+

De meest verkopende makelaar van Gendt is KLARENBEEK VASTGOED. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gendt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gendt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gendt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gendt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!