Dingemans Makelaars

Dingemans Makelaars is een makelaar gevestigd in Huissen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dingemans Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dingemans Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huissen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dingemans Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dingemans Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dingemans Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 75.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Dingemans Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dingemans Makelaars verkoopt

Dingemans Makelaars is het meeste actief in Huissen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dingemans Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dingemans Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Huissen 7 € 372.000
Doornenburg 1 € 298.000
Nijmegen 1 € 520.000
Duiven 1 € 260.000

Type woningen die Dingemans Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dingemans Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dingemans Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekwoning
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dingemans Makelaars

Wat kost Dingemans Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dingemans Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dingemans Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Dingemans Makelaars actief?

+

Dingemans Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Huissen, Doornenburg, Nijmegen en Duiven.

In welk prijssegment is Dingemans Makelaars actief?

+

Dingemans Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dingemans Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 368.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huissen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huissen en vergelijkbaar is aan Dingemans Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!